”Kauhea kankkunen 2 kaikkien aikojen huonoin jatko-osa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi-iltansa perjantaina saanut ja kovasti odotettu Kauhea kankkunen 2 -elokuva on saanut maailmalla ristiriitaisia kommentteja. Maailman parhaaksi komediaksi taannoin valitun elokuvan jatko-osa on monissa medioissa tyrmätty todella rajusti.

Staran arvostelussa (lue tästä) elokuvalle annettiin neljä tähteä, ja sen todettiin olevan copy-paste esikuvastaan. Kopioinnin osalta suurin osa kriitikoista on ollut samaa mieltä. Nyt The Sun -lehti on kuitenkin tyrmännyt elokuvan. Lehden mukaan jopa Child’s Play 3, Saw III ja Paluu siniselle laguunille ovat sitä parempia. Brittilehti tarttui erityisesti elokuvan voimakkaasti amerikkalaiseen lähtökohtaan.

– Elokuva on töykeä, syvästi puiseva ja kaikkien aikojen huonoin jatko-osa, joka aiheuttaa vatsanväänteitä. Se tarjoaa luupäistä ylistystä miehiselle seksismille ja rasismille epäamerikkalaista maailmaa kohtaan sekä ylistää garyglittermäistä näkemystä seksiturismista. Jatko-osa osoittaa, että elokuvien ohjaaja Todd Phillipsillä ei ole mitään hajua siitä miksi ensimmäinen osa menestyi, The Sun kirjoittaa.