Facebookin perustaja: ”Syön vain itse tappamaani lihaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman rikkaimpiin ihmisiin lukeutuva Facebook-yhteisöpalvelun perusta ja johtaja Mark Zuckerberg on valottanut julkisuudessa hieman nykyisen ruokavalionsa taustoja. Hän kertoo olevansa lähes vegetaristi, sillä hän syö nykyisin ainoastaan itse tappamiaan eläimiä.

27-vuotias Mark Zuckerberg haluaa arvostaa sitä, että eläimet antoivat elämänsä, jotta hän voisi elää. Asiasta uutisoineen arvostetun Fortune-talouslehden mukaan hänen on tarkoitus elää mahdollisimman laadukkaasti vähäiset vapaa-ajan hetkensä.

– Syön aikaisempaa paljon terveellisempää ruokaa. Olen oppinut paljon maataloudesta ja eläimien kasvattamisesta vankeudessa. On helppoa syödä ruokaa, jota pitämme itsestäänselvyytenä, kun voimme syödä hyvin joka päivä. Minusta on tullut oikeastaan vegetaristi siitä lähtien kun olen syönyt ainoastaan sellaisen eläinten lihaa, jotka olen itse surmannut, Mark Zuckerberg kertoi Fortune-lehdelle.

Zuckerberg on tutustunut lähiruokaan ja yrittää hankkia ruokansa mahdollisimman lähellä sijaitsevilta tiloilta. Samalla hän on surmannut jo ensimmäisen kanansa, sikansa ja vuohensa. Ensimmäinen Zuckerbergin ruoaksi surmaama eläin oli hummeri, joka menetti henkensä kattilassa. Sitä suuremmat eläimet lähetetään surmaamisen jälkeen teurastajalle leikattavaksi haluttuihin paloihin.