Nuorena on vitsa… 15-vuotias palkkamurhaaja kiinni Lontoossa

Ohhoh! · Stara.fi

Hollywood-elokuvista tuttuja palkkamurhaajia on olemassa myös tosielämässä, joskin heihin tavalliset kansalaiset harvemmin törmäävät. Nyt Britanniassa kohistaan tapauksesta, jossa tuorein tuomittu palkkamurhaaja on ollut vasta 15-vuotias teinipoika.

Nuorukainen surmasi 26-vuotiaan perheenäidin ampumalla saatuaan palkkamurhasta 250 euron palkkion. Maksajana oli naisen turkkilaissyntyinen entinen aviomies, joka pelkäsi vaimon vievän pariskunnan lapsen pois maasta.

Teinipoika tuomittiin teostaan oikeudessa syylliseksi aiemmin tällä viikolla, The Sun uutisoi. Tekijää ja tilaajaa odottaa nyt elinkautinen vankeustuomio. Poliisin mukaan poika oli mukana rikollisjengissä ja yritti siksi saada itselleen mainetta sekä kaltaistensa että jengissä mukana olevien veljiensä keskuudessa. Veljet olivat jo valmiiksi vankilassa.