Olivia Wilde ja Bradley Cooper kuumilla treffeillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on parhaillaan kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Nyt myös miespuolinen kollega Bradley Cooper on iskenyt häneen silmänsä ja mahdollisesti vähän muutakin. Kauhea kankkunen -elokuvien tähti on nimittäin nähty Wilden seurassa jo useammankin kerran.

Nyt Cooper ja Wilde kuvattiin nauttimassa toistensa seurassa New Yorkissa sijaitsevalla Boom Boom Room -klubilla. Kuvat vahvistavat silminnäkijöiden raportit siitä, että Olivia tosiaan oli Bradleyn deittiseuralainen. Lämpimissä väleissä ollut julkkispari poistui paikalta yhdessä noin kello 00.15. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Olivia Wilde ja hänen italialainen aviomiehensä Tao Ruspoli erosivat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Teini-iässä alkanut liitto ei kestänyt viihdemaailman melskeissä, mutta eron myötä Olivia nimettiin Hollywoodin seksikkäimmäksi sinkuksi.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Viihdelehti Stara tapasi Olivia Wilden Pariisissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta elokuvaansa. Katso Olivian videohaastattelu tästä.