Erikoinen suomalaiskampanja: ”Meikittömänä töihin 6. kesäkuuta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisista lähes jokainen meikkaa töihin mennessään, mutta nyt siihen yritetaan tehdä muutos edes yhden päivän ajaksi. Kyseessä on Joutsenmerkin suomalainen kampanja, jonka sanomaa levitetään parhaillaan Facebookissa.

Meikittömänä töihin ympäristöystävällisen kosmetiikan puolesta! -nimisessä kampanjassa kosmetiikan käyttäjät haastetaan menemään meikittöminä töihin kansainvälisen ympäristöpäivän jälkeisenä maanantaina 6. kesäkuuta. Tähän mennessä 24.000 käyttäjää on ilmoittautunut osallistuvansa kampanjaan.

– Miksikö? Koska ympäristölle ystävällinen kosmetiikka on ystävällistä myös iholle. Sääntelystä huolimatta nykyiset kosmetiikkatuotteet sisältävät lukuisia erilaisia kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia ympäristölle ja terveydelle. Esimerkiksi monien kasvovoit…eiden sisältämiä säilöntäaineita epäillään hormonitoimintaa häiritseviksi, kampanjasivulla perustellaan.