Kimi ja Duudsonit bilettivät railakkaasti F1-kisassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Duudsonit ovat parhaillaan mukana halki Euroopan kulkevassa Gumball 3000 -autokilpailussa, jossa yli sata ökyautoa ajetaan Lontoosta Istanbuliin useiden suurkaupunkien kautta. Viikonloppuna katuralli pysähtyi Monacossa, jossa ajettiin samalla F1-osakilpailu.

Samaan aikaan paikalla oli myös F1-tähti Kimi Räikkönen, ja suomalaiset hurjatpäät löysivät nopeasti toisensa. Kimi juhli Duudsoneiden kanssa ja nyt bileiden kuvamateriaalia on julkaistu Duudsoneiden Facebook-sivuilla. Mukana on myös kuva, jossa Duudsonit seisovat alastomana huvijahdin kannella olevassa porealtaassa (kuva on sittemmin poistettu).

Suomalaisnelikon lisäksi Gumball 3000 -kisassa ovat mukana muiden muassa näyttelijä David Hasselhoff, r&b-laulaja Eve, hurjapäätiimi Dirty Sanchez ja hiphop-yhtye Cypress Hill.  Televisiosarjaansa tapahtumassa kuvaavat Duudsonit matkaavat Cadillac Escaladella, joka on maalattu Duudson-ambulanssiksi. Matkaa kertyy yhteensä noin 5.000 kilometriä.