Lindsay Lohan määrättiin kotiarestiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Lindsay Lohan, eli nykyisin pelkkä Lindsay, on ollut viime vuosina ongelmissa päihdesekoilujensa ja muiden rötöstensä takia. Hän suorittaa parhaillaan tuoreinta tuomiotaan poikkeuksellisella tavalla – omassa kodissaan.

Viime viikolla Lohan sai jalkaansa elektronisen seurantapannan, jollainen hänellä oli parin kuukauden ajan jalassaan jo viime vuonna. Nyt paparazzikuvissa nähdään kuinka lokoisaa Hollywood-tähden tuomion suorittaminen voi parhaimmillaan olla. Kotiarestissa oleva julkkistähti kuvattiin nimittäin nilkkapantoineen ottamalla aurinkoa kotinsa katolla. Kotiarestin pituudeksi arvioidaan 35 päivää.

Taannoisen oikeudenkäynnin jälkeen Lohan kuljetettiin vankilaan, mutta vain siihen saakka kunnes hänen 75.000 dollarin takuusummansa maksettiin jo samana päivänä. Lohanin asianajaja valitti tuomiosta, ja oikeudenkäynti jatkuu 3. kesäkuuta. Lindsay tuomittiin suorittamaan 480 tuntia yhdyskuntapalvelua. Palvelu suoritetaan naisten ensikodissa ja ruumishuoneella.