Kauhea kankkunen 2 räjäytti potin – rikkoi heti ennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina ensi-iltaan saapuva Kauhea kankkunen 2 -elokuva on todennäköisesti vuoden odotetuin komedia. Ensimmäisen leffan jättimenestyksen myötä jatko-osa on saanut valtavan mediahuomion. Staran arvostelussa elokuva sai neljä tähteä, mutta monet kriitikot ovat tyrmänneet elokuvan rajusti.

Lue Kauhea kankkunen 2 -arvostelu tästä linkistä.

Esimerkiksi englantilainen The Sun -lehti nimitti elokuvaa ”kaikkien aikojen huonoimmaksi jatko-osaksi”. Katsojat eivät ole kuitenkaan ottaneet kritiikkiä kovin vakavasti, sillä Kauhea kankkunen 2 on tehnyt ennätyksen lippuluukuilla. Se on nimittäin tehnyt kaikkien aikojen parhaan avauksen komediaelokuvalle. Ennätys tarkoittaa rahassa mitattuna sitä, että elokuva tuotti pelkästään Yhdysvalloissa viikonloppuna huimat 86,5 miljoonaa dollaria.

Elokuvan kulisseissa tapahtui kuvausten aikana ikävä onnettomuus, jonka johdosta eräs sijaisnäyttelijöistä taisteli hengestään teho-osastolla. Scott McLean -niminen australialainen sijaisnäyttelijä loukkaantui vakavasti kuvauksissa, kun kaksi autoa törmäsi toisiinsa suurella nopeudella Bangkokin kaduilla. Onnettomuus tapahtui 17. joulukuuta. McLean makasi loukkaantumisen jälkeen pitkään koomassa sairaalan teho-osastolla.