Vaimo ja rakastajatar ottivat yhteen autoilla – turvakamera tallensi kolaroinnin

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kiinassa ihmetellään parhaillaan tapausta, jossa mustasukkaisuus ajoi naiset tukkanuottasille autoillaan. Vaimo oli saanut tietää, että hänen aviomiehellään oli suhde toiseen naiseen. Vaimo huomasi miehensä tyttöystävän olevan liikkeellä autollaan ja tukki tämän tien omalla ajopelillään.

Suqianissa maaliskuussa tapahtuneessa välikohtauksessa naiset yrittivät ensin selvittää tilannetta puhumalla, mutta sitten vaimo nousi autoonsa ja ryhtyi kolaroimaan tyttöystävän autoa, Yangtse Evening Post uutisoi. Lopulta autot kolhivat toisiaan useita kertoja, kun kumpikaan naisista ei suostu antamaan periksi. Turvakamera tallensi tilanteen videolle, josta on tullut nettihitti. Kiinassa sen on nähnyt jo lähes kolme miljoonaa ihmistä ja nyt video on päätynyt myös YouTubeen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat