Naisvartija kiinni seksistä murhaajan kanssa pahamaineisessa vankilassa

Ohhoh! · Stara.fi

Vankiloista on viime vuosina kuultu useaan otteeseen kaltereiden takana harrastetuista seksisuhteista henkilökunnan ja vankien välillä. Nyt Britanniassa kohistaan tapauksesta, jossa naisvartija jäi kiinni seksistä murhaajan kanssa.

Naispuolisen vartijan uskotaan harrastaneen seksiä 27-vuotiaan murhamiehen kanssa pahamaineisessa Wakefieldin vankilassa. Entinen sotilas istuu tuomiotaan 38-vuotiaan perheenäidin surmaamisesta. Oikeudessa tuomari kuvaili miestä kahdeksan vuotta sitten erityisen vaaralliseksi ja perverssiksi.

Nyt mies on kuitenkin saanut kaltereiden takana henkilökunnalta muita vankeja parempaa huolenpitoa, joka on ulottunut seksuaalisten tarpeiden tyydyttämiseen saakka. Naisvartija on nyt hyllytetty tehtävistään tutkimusten ajaksi. Samassa vankilassa istuu myös Britannian väkivaltaisimmaksi vangiksi nimetty Charles Bronson.