Kuvasi tyttöystävänsä siskoa suihkussa – mies tuomittiin vankilaan

Ohhoh! · Stara.fi

Kuluneen vuoden aikana maailmalla on paljastunut useita tapauksia, joissa miehet ovat kuvanneet naisia suihkuissa, vessoissa ja pukuhuoneissa niihin piilotetuilla kameroilla. Tuorein tapaus tulee Singaporesta, missa salakuvaaminen vei miehen kaltereiden taakse.

Kyseessä on kaiken lisäksi tapaus, joka on horjuttanut Singaporen armeijan uskottavuutta, sillä 27-vuotias tuomittu on armeijan korkea-arvoinen upseeri. Hän oli käyttänyt kännykkäkameraansa kuvatessaan salaa tyttöystävänsä 27-vuotiasta siskoa tämän ollessa suihkussa, Straits Times uutisoi.

Salakuvaajalle luettiin tuomio teostaan tiistaina. Oikeus määräsi miehen kahdeksi viikoksi vankilaan salakuvauksesta ja intimiteettisuojan loukkaamisesta. Teko tapahtui jo viime kesänä. Mies jäi kiinni, kun sisko huomasi kylpyhuoneen oven yläpuolella mustan matkapuhelimen, joka kuvasi häntä suihkussa.