Poliisi vonkasi teinitytöltä seksiä Facebookissa – sai potkut

Ohhoh! · Stara.fi

Britannissa on noussut kohu Facebookissa tapahtuneesta viettelystä, kun poliisina työskentelevä mies jäi kiinni suhteesta vasta 14-vuotiaaseen teinityttöön. Mies oli iskenyt silmänsä lastenkodissa asuvaan tyttöön poliisilaitoksella.

27-vuotias poliisi ja teinityttö olivat tavanneet ensimmäisen kerran kun tyttö pidätettiin ja tuotiin putkaan. Tuolloin poliisi pyysi saada tytön puhelinnumeron. Sen jälkeen tyttö sai poliisilta runsaasti härskejä viestejä sekä Facebookissa että tekstiviesteillä. Miehen jäätyä kiinni hänet on nyt pidätetty ja erotettu.

– Tyttö kertoi meille luottaneensa mieheen, koska tämä on poliisi. Ihmiset olettavat poliisien suojelevan heitä ja perheitään. Siitä näkökulmasta kyseessä oli ammatin törkeä hyväksikäyttö seksuaalisessa tarkoituksessa, poliisin tiedottaja Deborah Glass kertoi Telegraph-lehdelle.