Facebook-viesti vei miehen vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on nykyisin jo lähes 600 miljoonan käyttäjän verkosto, jossa tehdään rikoksia aivan kuten muissakin verkkopalveluissa. Nyt eräs amerikkalainen mies on tuomittu vankilaan Facebook-viestistään.

Wiskonsinilainen mies julkaisi nimittäin tappouhkauksen Facebookissa. Tapauksesta tehtiin rikosilmoitus, ja nyt juttua on käsitelty jo tuomioistuimessa. Tuomari passitti miehen laittomasta uhkauksesta puoleksitoista kuukaudeksi kaltereiden taakse vankilaan.

Kyseisessä viestissä mies ilmoitti olevansa matkalla tappamaan toisen henkilön ja aikovansa sen jälkeen riistää oman henkensä. Viestin lisäksi hän vaihtoi myös profiilikuvakseen otoksen, jossa hän poseerasi ase kädessä. Hän julkaisi myös valokuvan, jossa nähtiin kasvoihin ammuttu mies. Joku miehen Facebook-kavereista ilmoitti tapauksesta poliisille, ja kuulusteluissa mies kertoi aikoneensa todella surmata jonkun.