Johanna Tukiainen Artosta: ”Voi hemmetti, mikä persläpi koko mies!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut aviomiehensä Arto Länsmanin kanssa naimisissa helmikuusta saakka. Avioeroa pari tosin haki jo pari viikkoa häidensä jälkeen, ja sittemmin he ovat olleet otsikoissa useita kertoja veristen välienselvittelyjen takia.

Stara haastatteli pariskuntaa pari viikkoa sitten, kun he olivat juhlimassa yökerhossa. Nyt välit ovat taas viilenneet, ja Tukiainen sivaltaa miestään blogikirjoituksessaan rajuin sanakääntein. Kaiken lisäksi Johanna toistaa blogissaan syytökset väkivallasta. Myös miehen rahatilanne saa osansa vuodatuksesta.

– Voi hemmetti, mikä persläpi koko mies! Johanna Tukiainen kirjoittaa.

– Minä maksoin häistämme omilla rahoillani useita tuhansia, Arto ei maksanut yhtään mitään. Mies on täysin low-class. Mutta miksipä tyytyä lunastuskunnossa olevaan ladaan kun voi saada mersun tai lexuksen?

Stara ei tavoittanut Artoa kommentoimaan vaimonsa kirjoitusta.