Facebookissa jaetaan eniten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maaiman suosituin yhteisöpalvelu Facebook on lähes 600 miljoonalla käyttäjällään ylivoimaisesti suosituin verkkopalvelu, jossa jaetaan sisältöä. Nyt tuore tutkimus on vahvistanut, että Facebookissa julkaistaan yli puolet kaikesta internetissä jaettavista linkeistä.

ShareThis-palvelu ja StarCom MediaVest Group laskivat, että 56 prosenttia nettikäyttäjien jakamista linkeistä julkaistaan nykyisin Facebookissa. Tässä määrässä ei ole vielä huomioitu onko linkkiä klikattu vai ei.

Suositeltujen linkkien klikkauksista kertyy Facebookista 38 prosenttia, kun blogit ja kirjanmerkit tuottavat niistä puolestaan 34 prosenttia klikkauksista. Twitter ja sähköposti ovat tasoissa 17 prosentissa. Sama selvitys osoitti, että yhtä Facebookissa jaettua linkkiä klikataan keskimäärin 4,3 kertaa, kun Twitterissä sama luku on 4,9 kertaa. Tutkimuksessa selvitettiin ShareThis-palvelun käyttäjien tottumuksia.