Nolo moka MTV-bileissä: Supertähden kiroilu suorana lähetyksenä kotikatsomoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien miespääosaa esittävä Robert Pattinson nähtiin äskettäin myös Vettä elefanteille -elokuvan pääroolissa. Siinä hänen vastanäyttelijänään toimi Oscar-voittaja Reese Witherspoon.

Nyt Robert Pattinson on joutunut tukalaan tilanteeseen esiintyessään MTV Movie Awards -gaalassa. MTV ei ehtinyt nimittäin sensuroida teinityttöjen idolin kiroilua, joka päätyi siksi kotikatsomoihin ja lukuisten lapsikatsojien korviin. Hän totesi lavalla käydyssä jutustelussa että pääsi harrastamaan seksiä Witherspoonin kanssa Vettä elefanteille -elokuvassa. Sensuroija oli pari sekuntia myöhässä, joten kirosana pääsi lipsahtamaan lähetykseen. Joidenkin lähteiden mukaan Pattinson oli esiintyessään juovuksissa.