Tuuli vei pomppulinnan ja 13 loukkaantui – silminnäkijä kuvasi videolle

Ohhoh! · Stara.fi

Kuluvan vuoden aikana maailmalla on tapahtunut poikkeuksellisen paljon onnettomuuksia, joissa pomppulinna on joutunut tuulen riepottelemaksi ja muuttunut jopa lentäväksi kumipatjaksi.

Tällä kertaa kolmetoista aikuista ja lasta on loukkaantunut, kun Long Islandilla järjestetyssä tilaisuudessa mukana ollut pomppulinna joutui rajun tuulenpuuskan kouriin. Se lähti pyörimään pitkin nurmikenttää täysin kontrolloimattomana ja samalla mukana olleita ja pomppulinnan alle jääneitä ihmisiä loukkaantui.

Tilanne tallentui erään vieraan videokameralle, ja sitä kautta CNN-uutisten verkkosivuille. Videolla nähdään kuinka raskas pomppulinna lentää korkeimmillaan yli kymmenen metrin korkeudessa. Pahiten loukkaantui eräs tyttö, joka oli kuristua pomppulinnan narun jäätyä kiinni hänen kaulaansa. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti.