Emma Watson historiallisen paljastavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naistähti Emma Watson on nykyisin maailman eniten ansaitseva naisnäyttelijä, joten hän on luonnollisesti haluttu vieras myös julkkisjuhlissa. Kerroimme äskettäin kuinka hän poseerasi televisiokanavan palkintogaalassa näyttävässä asussa.

Nyt verkossa on julkaistu kuitenkin kuvia myös MTV Movie Awards -tapahtuman jatkobileistä, joihin Emma oli vaihtanut asunsa. Usein varsin konservatiivisesti pukeutuva kaunotar yllätti saapumalla historiallisen paljastavassa keltaisessa cocktail-mekossa, jonka kaula-aukko kiinnitti erityistä huomiota.

Amerikkalaislähteiden mukaan Watson jätti taannoin opiskelun, koska häntä kiusattiin. Hän itse kuitenkin kiisti jyrkästi väitteet koulukiusaamisesta. Emma kirjoitti asiasta verkkosivuilleen.

– Minua ei ole koskaan kiusattu koulussa, eikä ainakaan Brownin yliopistossa. Väitettyä ”kymmenen pistettä Tylypahkalle” -tapausta ei ole todellisuudessa koskaan sattunut. Minun on tarpeen sanoa tämä, koska syytökset koulukiusaamisesta ovat aina vakavia, Emma Watson kirjoitti verkossa.