Shakiran muodonmuutos hämmentää – seksikästä vai ei?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinotähti Shakira nousi viime vuonna pitkästä aikaa listoille MM-kisojen tunnuskappaleellaan Waka Waka (This Time For Africa). Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa.

Tänään on julkaistu Shakiran uusi Rabiosa-kappaleen musiikkivideo, jossa neitokainen nähdään uudessa hiustyylissä lyhyessä mustassa polkkatukassa. Muodonmuutos ei välttämättä ole paras mahdollinen, kun seksikkäästä latinokaunottaresta on tullut varsin poikamainen. Mitä mieltä sinä olet?

Shakira oli 11 vuotta parisuhteessa Antonio de la Ruan kanssa, mutta taannoin suhde päättyi eroon. Laulaja kertoi sinkkuudesta blogissaan. Ero de la Ruasta tapahtui jo kuukausia sitten, mutta laulaja piti asian pitkään salassa. Syyksi erolle Shakira kertoi muiden muassa ajanpuuteen. Artistin mukaan romanttisen suhteen ylläpitämisessä tarvitaan nimittäin laatuaikaa.