Emma Watson katkerana: ”Miehet eivät tavoittele minua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naistähti Emma Watson on nykyisin maailman eniten ansaitseva naisnäyttelijä, joten hän on luonnollisesti haluttu vieras myös julkkisjuhlissa. Viikonloppuna hänet nähtiin gaalaillassa ja niiden jatkoilla huippuseksikkäissä asuissa.

Kymmenien miljoonien jättiomaisuudestaan huolimatta Emma tuskailee sitä, että pojat eivät tunnu haluavan tavoitella häntä. Paljastus tulee kuin ”puun takaa”, sillä hänen odottaisi olevan Britannian tavoitelluin neitokainen.

– Ihmettelen usein ystävilleni, että miksi X ei ole soittanut minulle? Miksi kukaan ei koskaan halua lähestyä minua? Ystäväni epäilevät, että pojat eivät uskalla kuuluisuuteni takia, Emma Watson kertoi Us Weekly -lehden mukaan.

Amerikkalaislähteiden mukaan Watson jätti taannoin opiskelun, koska häntä kiusattiin. Hän itse kuitenkin kiisti jyrkästi väitteet koulukiusaamisesta. Emma kirjoitti asiasta verkkosivuilleen.

– Minua ei ole koskaan kiusattu koulussa, eikä ainakaan Brownin yliopistossa. Väitettyä ”kymmenen pistettä Tylypahkalle” -tapausta ei ole todellisuudessa koskaan sattunut. Minun on tarpeen sanoa tämä, koska syytökset koulukiusaamisesta ovat aina vakavia, Emma Watson kirjoitti verkossa.