Teinipoika katuu Facebook-kommenttejaan vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaisen tuomioistuimen tuomari Neil Ford on suivaantunut teinipojalle siitä, että tämä oli hehkuttanut hänen tuomiotaan asiattomasti Facebookissa. Ford katsoi tarpeelliseksi ojentaa 18-vuotiasta Liam Cunliffea, kun poika oli aiemmin selvinnyt tapposyytteestä.

80-vuotias uhri menehtyi sydänkohtaukseen vain tunteja sen jälkeen kun teinipoika oli tunkeutunut ystävänsä kanssa miehen asuntoon. Pojat saivat syytteet taposta, mutta oikeus hylkäsi syytteet viime kuussa näytön puutteessa. Jo muutaman minuutin kuluttua tuomion lukemisesta toinen pojista päivitti Facebook-statustaan ja hehkutti syytteiden kaatumista, Sydney Morning Herald uutisoi.

Nyt pojat ovat saaneet tuomion ainoastaan murtovarkaudesta, ja Cunliffe kirjoitti Facebookissa suorittavansa sen ”helposti”. Hän kirjoitti odottavansa kuuden kuukauden tuomiota, mutta kommenteista suivaantunut tuomari käyttikin rangaistusasteikon yläpäätä ja määräsi hänet 27 kuukaudeksi nuorisovankilaan. Poika taisi siis nuolaista ennen kuin tipahti.