Japanilaiset keksivät hätävessan: ”Kuin suomalaisilta festareilta” – katso

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Japanilaiset ovat tunnetusti olleet aikoinaan muuta maailmaa edellä erityisesti elektronisten laitteiden kehittämisessä, mutta viime vuosina maan teknologinen kehitys on jämähtänyt talouskriisin myötä. Nyt japanilaiset ovat kehittäneet uuden keksinnön, joka korostaa tätä tilannetta.

Nousevan auringon maassa on nimittäin lanseerattu hätävessa, johon aikuinenkin ihminen mahtuu tekemään vaikkapa kakkoshätänsä. Tämä laite ei ole kuitenkaan teknisesti kovin erikoinen, mutta se näyttää sitäkin mielenkiintoisemmalta.

Tulevaisuus näyttää löytyykö esimerkiksi suomalaisfestivaalien hiekkakentiltä pian mustissa muovisäkeissä kyykistelevää festarikansaa. Mustiin muovisäkkeihin sateen sattuessa pukeutuneet juhlavieraat ovat olleet jo vuosien ajan tuttu näky täkäläisissä konserttitapahtumissa.