Kerrostalo sortui viereen – palomiehen ihmepelastuminen kuvattiin

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Palomiesten ammatti on yksi vaarallisimmista, ja nyt siitä on saatu tuore osoitus Britanniassa vahingossa kuvatussa vaaratilanteessa. Siinä nähdään kuinka palomies selvisi hiuksenhienosti lähes varmalta kuolemalta.

Paikalle saapuneen poliisiauton keulassa ollut videokamera tallensi videokuvaa jo palopaikalle ajaessaan. Kuvissa nähdään kuinka palomies siirtää kaikessa rauhassa vesiletkua palavan rakennuksen vieressä. Hän ei kuitenkaan huomannut kuinka samaan aikaan talon toisen kerroksen seinä sortuu ja putoaa uhkaavasti kohti.

Kaikeksi onneksi mies ottaa pari lisäaskelta ja ne pelastavat lopulta hänen henkensä. Tuhansien kilojen betonimöhkäleet putoavat nimittäin suurella nopeudella aivan hänen viereensä. Syyskuussa kuvatun videon on nyt julkaissut verkossa Manchesterin palokunta.