Mies vaihtoi sukupuolta välttääkseen pidätyksen

Ohhoh! · Stara.fi

Sukupuolenvaihtoleikkaukset eivät ole maailmalla enää kovinkaan harvinaisia, mutta nyt eräs tapaus poikkeaa ainakin syidensä puolesta totutusta. Mies yritti nimittäin siten välttää pidätyksensä.

Meksikolainen 33-vuotias Aaron Vera Morales etsintäkuulutettiin valtion varojen huijaamisesta äänentoistokaluston kaupassa. Syyte oli varsin lievä, kuten oli myös kavallettu rahasummakin. Siitä huolimatta mies teki kirjaimellisesti kaikkensa estääkseen kiinnijäämisen.

Morales päätti vaihtaa sukupuolensa naiseksi, mutta se ei hämännyt lain pitkää kouraa ja hän jäi lopulta kiinni ainakin ulkoisesti naiseksi muuttuneena. Viranomaiset eivät kertoneet kuinka pitkälle leikkauksessa oli vaatteiden alla menty, New York Daily News kertoo. Nyt mies saa syytteen kavalluksesta, mutta ei sukupuolensa vaihtamisesta.