Poliisimies 20 vuodeksi vankilaan – eli kaksoiselämää huumerikollisena

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistiin muutama päivä sitten tapauksesta, jossa useat poliisit käyttivät tarpeetonta väkivaltaa muistomerkin läheisyydessä rauhallisesti tanssineiden ihmisten kiinniotossa. Nyt virkamerkin takana on toiminut myös eräs aivan aito rikollinen.

Yhdysvalloissa on nimittäin jäänyt kiinni mies, joka oli elänyt vuosien ajan kaksoiselämää rikollisena. Hän oli järjestäytyneen rikollisliigan muiden jäsenten kanssa esimerkiksi hakannut ja ryöstänyt huumekauppiaita maksaakseen asuntolainaansa, New York Daily News uutisoi.

Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva 33-vuotias newyorkilainen poliisi on nyt saanut peräti 20 vuoden vankeustuomion. Rikollinen poliisi jäi kiinni sen jälkeen kun hän oli ryhmineen varastanut huumekauppiailta 750 kiloa kokaiinia ja neljä miljoonaa dollaria rahaa. Ryhmä oli pitänyt rahat ja myynyt huumeet edelleen.