Seksiä rannalla lapsiperheiden nähden – nuori pari vankilaan

Ohhoh! · Stara.fi

Helteet ovat hellineet viime päivinä Suomen lisäksi myös Britanniaa, jossa kansa on vaeltanut sankoin joukoin uimarannoille. Nyt eräs nuori pariskunta on kuitenkin mennyt rantatunnelmassa liian pitkälle annettuaan himoilleen vallan.

Itä-Sussexissa sijaitsevalla Seaford Beach -rannalla oli aurinkoa palvomassa suuri joukko lapsiperheitä, kun nuoripari ryhtyi yllättäen harrastamaan seksiä silminnäkijöistä huolimatta. Tyrmistyneet silminnäkijät haukkoivat henkeään touhua seuratessaan. Daily Mail -lehden mukaan eräs viisivuotias pikkupoika totesi äidilleen, että mies punnertaa naisen päällä.

Intiimiin puuhiin ryhtyessään pari oli juonut puoli pulloa vodkaa, mutta se ei riittänyt selitykseksi. Julkinen seksi ei ollut nimittäin lopulta kovin hyvä ajatus, sillä nuori pari tuomittiin oikeudessa vankeuteen kolmeksi kuukaudeksi. Rantapuuhien jälkeen työtön pariskunta on jo eronnut miehen pahoinpideltyä naisen.

Uusimmat