Mies kosti pankille: Teki 10 sentin nostoja kunnes poliisit tulivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin tapauksesta, jossa lääkärikeskuksen henkilökunta soitti poliisit, kun epäselvästä maksusta suivaantunut mies maksoi 25 dollarin laskunsa käteisellä. Hän kantoi pankkiin 2.500 kappaletta yhden sentin kolikoita, ja nyt häntä odottaa nyt syyte käteismaksustaan.

Nyt Kiinassa on puolestaan nähty tapaus, jossa pankin surkeaan palveluun suivaantunut kiinalaismies kosti pankilleen varsin näyttävällä tavalla. Hän nimittäin teki pankissa vain yhden juanin nostoja niin pitkään, että henkilökunta soitti poliisit paikalle tunnin nostojen jälkeen. Pankissa tuolloin oli auki vain yksi kassa, joten pankin kassapalvelut jumiutuivat täysin.

– Hän ei tehnyt mitään laitonta. Poliisi kutsuttiin paikalle vain suostuttelemaan häntä lopettamaan. Toivomme, että asiakkaamme eivät tekisi epätoivoisia tekoja, vaan osoittaisivat valituksensa suoraan meille, pankin virkailija kertoi asiasta uutisoineelle China Daily -lehdelle.

Mies puolestaan ilmoitti saaneensa ajatuksen tempaukseensa juuri siksi ettei hänen palautettaan suostuttu ottamaan vastaan pankissa.