Facebookissa ex-avioparin hurja vakoilusotku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu on hyvä paikka seurata ihmisten kuulumisia reaaliajassa, mutta samalla myös kolikon kääntöpuoli voi tuottaa ongelmia. Nyt entinen aviopari David ja Angela Voelkert ovat käyneet oikeutta siitä mitä yhteisöpalvelussa saa tehdä.

Angela Voelkert perusti riitaisen avioeronsa jälkeen 17-vuotiaan Jessica Studebakerin tekaistun Facebook-käyttäjätilin ja pyysi ex-miestään kaveriksi. Mies hyväksyi ”teinitytön” kaveripyynnön, minkä jälkeen Angela sai seurata kaikessa rauhassa ex-miehensä kuulumisia, New York Post uutisoi. Teininä esiintynyt ex-vaimo kyseli entiseltä aviomieheltään tämän avioliitosta ja muiden muassa huoltajuusasioista.

31. toukokuuta David paljasti ”Jessicalle” asentaneensa ex-vaimonsa autoon jäljityslaitteen seuratakseen tämän menemisiä. Samalla mies ehdotti alaikäiselle ”Jessicalle” ryhmäseksiä 10.000 dollarin hinnasta ja vihjasi surmaavansa vaimonsa. David pidätettiin perjantaina ja hän oli saamassa syytteen muiden muassa jäljityslaitteen asentamisesta. Hän kuitenkin kertoi tienneensä, että teinityttö olikin hänen vaimonsa ja huijanneensa häntä tahallaan syöttämällä valheita. Syytteistä luovuttiin.