Facebook-valehtelu paljastui – mies yli vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mies on tuomittu vankilaan, koska hän pahoinpitely tyttöystävänsä ja sen jälkeen painosti tätä valehtelemaan Facebookissa. Mies sai tuomioistuimelta 15 kuukauden vankeustuomion.

22-vuotias hartlepoolilainen mies hyökkäsi tyttöystävänsä kimppuun rajusti viime vuoden huhtikuussa. Häntä syytettiin pahoinpitelystä ja ruumiinvamman tuottamisesta, koska nainen sai kallovamman. Nainen todisti oikeudessa miehen pahoinpidelleen tämän. Oikeudenkäynti kuivui kuitenkin kokoon, kun nainen kirjoitti pian todistamisensa jälkeen Facebookissa valehdelleensa oikeudessa, Hartlepool Mail uutisoi.

Myöhemmin kuitenkin selvisi, että nainen oli kirjoittanut kyseisen Facebook-viestin poikaystävänsä pakottamana. Poikaystävä pelkäsi joutuvansa pahoinpitelystä kuudeksi vuodeksi vankilaan ja käski tyttöystävän ilmoittaa valehdelleensa oikeudessa. Lopulta koko juttu paljastui ja poikaystävä sai pahoinpitelysyytteen lisäksi myös syytteen todistajan manipuloinnista. Uudessa oikeudenkäynnissä hän tunnusti molemmat ja tuomittiin yli vuodeksi vankilaan.