Ravintolan jälkiruoka räjähti asiakkaan kasvoille – pahat palovammat

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on perinteisesti määrätty oikeudessa tähtitieteellisiä korvaussummia yrityksille, jotka ovat aiheuttaneet asiakkailleen jonkinlaista vahinkoa. Nyt eräs floridalainen ravintola on joutunut tukalaan tilanteeseen jälkiruokansa takia.

Ozona Blue Grill -ravintolan asiakkaat olivat tilanneet itselleen banaanijälkiruoan, joka ei kuitenkaan käyttäytynyt aivan odotetulla tavalla. Neljä asiakasta sai nimittäin annoksesta ensimmäisen asteen palovammoja. Yksi naisasiakas loukkaantui erittäin vakavasti.

Annokset oli tarkoitus flambeerata, mutta alkoholia oli ilmeisesti sujahtanut annoksiin hieman liikaa. Palavaa alkoholia lensi nimittäin asiakkaiden päälle vakavin seurauksin. Kaikki neljä loukkaantunutta kiidätettiin sairaalaan. Kaksi ihmistä ei halunnut lähteä sairaalaan. Ravintola ei halunnut kommentoida tapausta siitä uutisoineelle The Register -lehdelle.