Emma Watson upeissa mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naistähti Emma Watson on nykyisin maailman eniten ansaitseva naisnäyttelijä, joten hän on luonnollisesti haluttu vieras myös julkkisjuhlissa. Hän onkin poseerannut viime aikoina usein näyttävissä asuissa punaisella matolla.

Nuori näyttelijäkaunotar teki mallidebyyttinsä jo pari vuotta sitten, ja hän on poseerannut muiden muassa Burberryn kampanjoissa. Nyt Emma Watson nähdään harvinaisen upeissa kuvissa Vogue-lehden kannessa ja sisäsivuilla.

Emma Watson

Emma Watson on viettänyt yli kymmenen vuotta kuin kuplassa suuren avustajajoukon ympäröimänä, ja seuraavaksi hän joutuu opiskelemaan näyttelemisen uudelleen.

– Hermione on niin lähellä minua itseäni, että minun ei koskaan tarvinnut oikeastaan tutkiskella sitä roolia tarkemmin. Nyt yritän opiskella uudelleen sitä millaista on olla näyttelijä, Emma Watson kertoi Vogue-lehdelle.

Kymmenien miljoonien jättiomaisuudestaan huolimatta Emma tuskailee sitä, että pojat eivät tunnu haluavan tavoitella häntä. Paljastus tulee kuin ”puun takaa”, sillä hänen odottaisi olevan Britannian tavoitelluin neitokainen.

– Ihmettelen usein ystävilleni, että miksi X ei ole soittanut minulle? Miksi kukaan ei koskaan halua lähestyä minua? Ystäväni epäilevät, että pojat eivät uskalla kuuluisuuteni takia, Emma Watson kertoi Us Weekly -lehden mukaan.