Ripusti koiran pyykkinarulle – anoo armoa Facebookissa

Ohhoh! · Stara.fi

Facebookissa on viime viikkoina tullut ilmi useita tapauksia, joissa lemmikkieläimiä on kohdeltu kaltoin ja jopa rääkätty hengiltä. Tuoreimmassa tapauksessa koira selvisi ilman vammoja, mutta kärsi kuitenkin kipuja.

Eräs filippiiniläinen teini-ikäinen henkilö oli nimittäin ripustanut koiranpentunsa niskasta pyykkinarulle saadakseen siitä ”hauskan” kuvan Facebookiin, Straits Times uutisoi. Kuvan julkaisun jälkeen otos levisi nopeasti ja sai aikaan valtavan vastalauseiden myrskyn. Tekijää vastustava ryhmä sai nopeasti tuhansia jäseniä. Sittemmin tekijä on ilmoittautunut ja pyytänyt anteeksi tekoaan.

– Kaikki eläinystävät ja muut ihmiset ympäri maailmaa, pyydän teitä lukemaan tämän: Haluan pyytää anteeksiantoanne siksi mitä olen tehnyt koiralleni. Toivon, että voitte antaa minulle anteeksi ja lupaan että niin ei tapahdu enää koskaan, kuvan julkaisija kirjoittaa Facebookissa.