Christina Aguilera riisui lehden kansikuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Christina Aguilera on ollut viime aikoina otsikoissa alkoholinkäyttönsä merkeissä. Hänen epäillään olevan alkoholisoitumassa, sillä neitokainen on nähty yhä useammin umpijuovuksissa Hollywoodin yöelämässä.

Nyt Christina Aguilera kuitenkin nostaa profiiliaan poseeraamalla W Magazine -lehden tuoreessa kansikuvassa lähes alastomana, vain liina ja kukkakimppu etumuksensa peittona. Saman lehden haastattelussa Aguilera kertoo taannoisesta avioerostaan ja sen taustoista.

Taannoin Aguilera sai tunnustusta kurveistaan, sillä hän sai oman tähden Hollywood Gay Walk of Fameen. Poppari sai homoseksuaalien arvostetun palkinnon lähinnä rintavien kohtauksiensa ansiosta Burleski-elokuvassa. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa. 30-vuotias Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa.