Apulanta villitsi Provinssissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella rokataan parhaillaan loppuunmyydyssä Provinssirockissa. Pilvinen taivas ei ole ainakaan vielä pudottanut pisaroita, ja parhaillaan lavalla tunnelmaa lämmittää Apulanta.

Tapahtuman päälavalla esiintyvä Apulanta on vetänyt eteensä valtavan yleisömeren kuulemaan yhtyeen sanaa ja tietenkin bändin lukuisia hittejä. Parhaimmillaan bändi on saanut ihastella tuhansien ylös nostettujen käsien merta.

Seuraavaksi lavalle nousee Paleface. Tämän illan pääesiintyjänä Provinssirockissa nähdään viime vuonna telttalavalla teknisistä ongelmista kärsinyt Pendulum. Nyt suosikkiyhtye on siis palannut Seinäjoelle ja pääsee nousemaan päälavalle.

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011