Ke$ha unohti pukea housut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Hänen Blow-kappaleensa soi parhaillaan kovasti radioissa ympäri maailmaa.

Äskettäin Ke$ha poseerasi yläosattomissa Yhdysvaltain lippuun verhoutuneena. Nyt laulaja on kuvattu amfAR Inspiration Gala -tapahtumassa New Yorkissa. Supertähdet – Lady Gagaa lukuunottamatta – pukevat yleensä julkkisjuhliin housut jalkaansa, mutta nyt Ke$ha näytti unohtaneen kiireessä housunsa.

Ke$ha kertoi aiemmin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime kesänä Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Viime talvena Ke$ha paljasti haluavansa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.