Katie Holmes unohti tyttärensä uikkarit – paljasti oman bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina näyttelemisen sijaan enemmän perhe-elämään keskittynyt Katie Holmes ei kovista yrityksistään huolimatta ole saanut näyttelijänuraansa uuteen nousuun. Taannoin Holmesin The Kennedy’s televisiosarja hyllytettiin sen huonon käsikirjoituksen vuoksi.

Keväällä Katie Holmes kokeili näyttelijäntöidensä lisäksi myös mallintöitä. Kamiseta-vaatemerkin keulakuvaksi ryhtynyt Holmes nähtiin vaatemerkin katalogikuvissa. 32-vuotias supertähti on nyt ikuistettu Suri-tyttärensä kanssa nauttimassa vesileikeistä rannalla. Tyttären uima-asu oli ilmeisesti unohtunut, koska pienokainen telmi vedessä kesämekossaan. Katie puolestaan paljasti oman upean bikinivartalonsa, jonka perusteella hän kelpaa vallan hyvin mallikuviin.

Katie Holmes teki läpimurtoroolinsa 1990-luvulla Dawson’s Creek -teinisarjassa. Vuonna 2006 Holmes avioitui näyttelijä Tom Cruisen kanssa. Pariskunnalla on yhteinen pian viisi vuotta täyttävä Suri-tytär.