Kaatokänninen Amy Winehouse sikaili itsensä lavalta: ”Nolointa ikinä” – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Amy Winehouse oli vielä muutama vuosi sitten yksi maailman suosituimmista artisteista, mutta uransa huipulla hän retkahti rajuun päihdekierteeseen. Sittemmin popparin elämä onkin mennyt lähinnä vieroituksessa ja hunningolla, koska hän ei ole päässyt irti riippuvuudestaan.

Nyt poptähden päihderiippuvuudesta on saatu tuore konkreettinen esimerkki, kun hän oli esiintymässä Belgradissa. Brittilaulaja oli nimittäin tuttuun tapaansa kaatokunnossa, joten keikka oli kaikkea muuta kuin nautittava. Tosin se ei kauaa kestänytkään, sillä hänet buuattiin kesken keikan lavalta. Yleisössä oli nimittäin 20.000 pettynyttä fania. Brittilehdet nimittivät esiintymistä täysin perustellusti vuoden surkeimmaksi keikaksi.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan klinikan lääkärit ovat ilmoittaneet Winehouselle, että nyt on viimeinen hetki lopettaa alkoholin käyttö. Muussa tapauksessa hän tulee todennäköisesti kuolemaan hyvinkin pian. Vieroituksen vuoksi Winehouse ei päässyt osallistumaan Screwed-elokuvan ensi-iltajuhliin.

– Tämä on Amyn viimeinen mahdollisuus. Lääkärit ovat todenneet, että hänen tilansa on erittäin heikko. Se on karu totuus, mutta hänen täytyy kuulla se. Lääkärit ja läheiset ovat huolissaan Amystä. He ovat nähneet hänet heikossa kunnossa aiemminkin, mutta nyt hänen on aika ottaa vastuu elämästään, lehden lähde totesi.