Kännissä esiintynyt Amy Winehouse pahoissa vaikeuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Amy Winehouse oli vielä muutama vuosi sitten yksi maailman suosituimmista artisteista, mutta uransa huipulla hän retkahti rajuun päihdekierteeseen. Sittemmin popparin elämä onkin mennyt lähinnä vieroituksessa ja hunningolla, koska hän ei ole päässyt irti riippuvuudestaan.

Viikonloppuna brittitähti nolasi itsensä ja yhtyeensä esiintymällä Serbiassa kaatokännissä. Keikasta tuli pelkkä vitsi, ja samalla Amy Winehousen osakkeet laskivat entisestään. 20.000 fania buuasi hänet lavalta ja brittilehdet nimittivät esiintymistä vuoden surkeimmaksi keikaksi.

Nyt tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että Amy Winehouse on joutunut perumaan tulevia keikkojaan. Eilen peruttiin Ateenaan maanantaille ja keskiviikolle kaavaillut keikat. Peruuntumisten syyksi ilmoitettiin virallisesti se, että Amy ei voi esiintyä noilla keikoilla parhaalla mahdollisella tavalla. Peruutusten myötä myös koko kiertueen jatko on nyt vaakalaudalla.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan klinikan lääkärit ovat ilmoittaneet Winehouselle, että nyt on viimeinen hetki lopettaa alkoholin käyttö. Muussa tapauksessa hän tulee todennäköisesti kuolemaan hyvinkin pian. Vieroituksen vuoksi Winehouse ei päässyt osallistumaan Screwed-elokuvan ensi-iltajuhliin.

– Tämä on Amyn viimeinen mahdollisuus. Lääkärit ovat todenneet, että hänen tilansa on erittäin heikko. Se on karu totuus, mutta hänen täytyy kuulla se. Lääkärit ja läheiset ovat huolissaan Amystä. He ovat nähneet hänet heikossa kunnossa aiemminkin, mutta nyt hänen on aika ottaa vastuu elämästään, lehden lähde totesi.