Tone Loc pidätettiin – hakkasi lastensa äidin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutunut Tone Loc on noussut pitkästä aikaa otsikoihin. Tällä kertaa tosin negatiivisissa merkeissä, sillä hänet on pidätetty kotiväkivallasta.

TMZ-julkaisun mukaan Tone Loc pidätettiin lauantaina sen jälkeen kun hänen oli raportoitu pahoinpidelleen lastensa äitiä. Hänet kuljetettiin putkaan ja määrättiin 50.000 dollarin takuusumma. Tätä kirjoitettaessa räppäri on ilmeisesti edelleen kaltereiden takana, koska takuusummaa ei ole maksettu.

Pari vuotta sitten Tone Loc kiidätettiin sairaalaan Floridassa. Artisti oli konsertoimassa Pensacola Beachillä sijaitsevalla ulkolavalla, kun hän pyörtyi kesken esiintymisen. Hän oli hieman aiemmin valittanut huimausta ja ilmankosteutta. Hiphop-artisti menetti tajuntansa kuitenkin nopeasti ja kaatui suorilta jaloilta lavalle kyynärpää edellä.

45-vuotias hiphop-legenda, oikealta nimeltään Anthony Terrell Smith, tuli 80-luvun lopussa tunnetuksi kahdesta jättihitistään Wild Thing ja Funky Cold Medina. Hänen vuonna 1989 julkaistu ensimmäinen albuminsa teki historiaa nousemalla Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi. Myös molemmat hittisinglet debytoivat listan kolmen parhaan joukossa. Tone Loc on esiintynyt urallaan noin kolmessakymmenessä televisiosarjassa ja elokuvassa, joista yksi oli suomalaisen Renny Harlinin ohjaama Ford Fairlane.