Näin Duudsonit kommentoivat Jackass-ystävän poismenoa – katso yhteiskuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten traagisesti auto-onnettomuudessa menehtynyt hurjapää Ryan Dunn oli tullut monille suomalaisillekin tutuksi erityisesti Jackass-rooliensa myötä. Pohjalaisella Duudsonit-tiimillä oli kuitenkin vahvat siteet vauhdikkaaseen amerikkalaiskollegaansa.

Kymmenet tähdet ympäri maailmaa ovat esittäneet osanottonsa pidetyn tähden kuoleman johdosta. Nyt myös Duudsonit ovat kertoneet ystävänsä äkillisen poismenon aiheuttamista tuntemuksista verkkosivuillaan. Samalla he julkaisivat myös yhteiskuvia vuosien varrelta.

– Ollaan surun murtamia kun kuultiin uutiset Ryan Dunnin kuolemasta. Ryan oli meille hyvä ystävä sekä mieletön viihdyttäjä. Oli kunnia tuntea Ryan joka oli aito, välittävä ja elämää rakastava ihminen, Duudsonit kirjoittavat verkkosivuillaan.

– Oli ilo hengata ja jakaa kokemuksia Suomessa, Meksikossa ja Jenkeissä sekä kuvata Jackassia, Viva La Bamia ja Duudsoneita yhdessä. Nää muistot ja kokemukset tulee elämään ikuisesti meirän muistoissa ja ollaan kiitollisia siitä, että saatiin oppia tuntemaan Ryan. Lepää rauhassa, partamestari!