Kauhea kankkunen -riita sovittiin – DVD-versio veitsenterällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa on viime kuukausina käyty rajua kädenvääntöä Kauhea kankkunen 2 -elokuvassa näkyvästä tatuoinnista, joka sattui olemaan samanlainen kuin nyrkkeilytähti Mike Tysonilla on kasvoissaan.

Tatuoinnin suunnittelija oli suojannut kuvion teoksena ja tavaramerkkinä. Hän vaati oikeutta ensin kieltämään elokuvan ensi-illan, mutta siihen tuomioistuin ei suostunut. Myöhemmin Warner Bros. ilmoitti poistavansa kyseisen tatuoinnin elokuvan DVD-versiosta jälkikäsittelyssä. Nyt suunnitelma on kuitenkin tullut tarpeettomaksi, sillä osapuolet ovat päässeet asiassa sopuun.

Warner Bros. ilmoitti eilen sopineensa kiistan S. Victor Whitmillin kanssa ennen asian seuraavaa oikeuskäsittelyä. Yhtiö ei kuitenkaan paljastanut sopimuksen sisältöä eikä myöskään sitä nähdäänkö tatuointi elokuvan DVD-versiossa.