Uusi realitysarja: Duudsonit haluavat nyt sinun kotiisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hurjapäätiimi Duudsonit ovat niittäneet menestystä ympäri maailmaa omalla televisiosarjallaan, ja parhaillaan miesten edesottamuksia seurataan Yhdysvalloissa uusintoina. Duudson-Jarppi paljasti viikonloppuna Staralle, että tiimillä on vireillä uusi ohjelma.

Parhaillaan Duudsonit etsivät Subin sarjaansa perisuomalaisia perheitä, joiden luokset he voisivat saapua osoittamaan kuinka tulevat toimeen tavallisissa arkipäivän askareissa. Nyt sinullakin on siis mahdollisuus päästää Duudsonit kotiisi.

– Ei nimittäin oo niin pientä haastetta mitä me ei osattaasi moninkertaastaa… eiku ratkaasta. Eli jos haluat viettää kaks ei niin tylsää päivää meirän kans niin ilmoota perheesi mukaan, Duudsonit toteavat verkkosivuillaan.