Tältä Johanna Tukiaisen laulu kuulostaa oikeasti – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen työstää parhaillaan ensimmäistä albumiaan. Viime viikolla Tuksun uusi single Hei Johanna julkaistiin musiikkivideon muodossa. Nyt Metropoli-lehti on käynyt seuraamassa levyn tekoa studiossa.

Samalla päästään kuulemaan miltä Johannan laulaminen kuulostaa oikasti, eli ilman digitaalista äänenkäsittelyä. Videolla kuultavan kappaleen nimeä ei ole tiedossa, mutta siinä on varsin värikästä lyriikkaa. Johanna laulaa esimerkiksi, että ”Sekstaillaan jo, kohta kaikki huutaa. Kuteet pintaan ja stailataan”.

Johanna Tukiainen aloitti musiikillisen uransa jo pari vuotta sitten, ja ensimmäinen varsinainen festarikeikka tapahtui tuolloin Tammerfesteillä Stara Jetset -tapahtuman yhteydessä. Sittemmin hän on julkaissut useita sinkkuja, joista tuorein on siis Hei Johanna.