Kuuma Hollywood-pariskunta on nyt historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen näyttelijänäkin tunnettu italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis ovat eronneet. Vuosia seurustelleen julkkisparin suhteen päätti lehtitietojen mukaan Canalis.

Julkkispari näyttäytyi vielä pari viikkoa sitten yhdessä, mutta aivan viime päivinä Elisabetta on kuvattu ilman miesystäväänsä. Canalis kertoi erosta italialaisen Chi-lehden haastattelussa. Kaunottaren mukaan ero on vaikea. Taannoin Elisabetta kertoi haluavansa naimisiin, mutta ilmeisesti sen aika ei ollut vielä nyt.

32-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Viime vuonna Canalis juonsi MTV-kanavalla Total Request Live -ohjelmaa ja tänä vuonna hän tähditti hetken aikaa Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.

elisabetta canalis