Oikeus kielsi Lindsay Lohanilta kotibileet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka parhaillaan oikeuden määräämässä kotiarestissa oleva näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan oli jälleen vaarassa joutua vankilaan jäätyään kiinni luvattomasta alkoholin nauttimisesta.

Lohan passitettiin oikopäätä oikeuteen kuulemaan tuomionsa, ja tällä kertaa se oli julkkistähdelle suosiollinen. Tuomari ei nimittäin passittanut häntä takaisin vankilaan, mutta huomautti että bileet ovat kiellettyjä. Nyt Lohan siis selvisi pelkällä varoituksella, USA Today raportoi.

– Kun asiasta on epäselvyyttä, on asia tuomittava syytetyn hyväksi. Sinä olet kuitenkin syyllinen huonoon arvostelukykyyn. Sinä et saa järjestää juhlia. Voit kutsua yhden ystäväsi kerrallaan kotiisi. Se siitä, tuomari ripitti Lohania.

Lohan itse väitti ettei hänen asunnossaan ei ole alkoholia ja että hän ei ole nauttinut lainkaan alkoholia tuomionsa aikana. Lindsayn kotiaresti päättyy 29. kesäkuuta. Hän sai tuoreimman tuomionsa juuri ehdonalaisen rikkomisesta varastettuaan koruliikkeestä kaulakorun.