Christina Aguilera liian kireissä housuissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Christina Aguilera on ollut viime aikoina otsikoissa alkoholinkäyttönsä merkeissä. Hänen epäillään olevan alkoholisoitumassa, sillä neitokainen on nähty yhä useammin umpijuovuksissa Hollywoodin yöelämässä.

W Magazine -lehden tuoreessa kansikuvassa lähes alastomana parhaillaan poseeraava poptähti on nyt kuvattu hieman liian kireissä legginseissä. Aguileran muhkeat muodot eivät nimittäin olleet aivan parhaimmillaan, kun housut paljastivat sisällöstään turhankin paljon.

Taannoin Aguilera sai tunnustusta kurveistaan, sillä hän sai oman tähden Hollywood Gay Walk of Fameen. Poppari sai homoseksuaalien arvostetun palkinnon lähinnä rintavien kohtauksiensa ansiosta Burleski-elokuvassa. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa. 30-vuotias Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa.