Raju Facebook-virus leviää nopeasti – älä klikkaa näitä rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu on viime kuukausina menettänyt ensimmäistä kertaa kävijöitään Yhdysvalloissa, mutta muualla maailmassa palvelu on jatkanut nopeaa kasvuaan. Käyttäjiä on pian jo 600 miljoonaa, joten palvelu on oivallinen alusta huijauksille.

Tuorein huijaus leviää parhaillaan nopeasti myös Facebookin suomalaisten käyttäjien keskuudessa. Eilen ja tänä aamuna monet ovat klikanneet vahingossa huijauslinkkiä, joka on naamioitu kiinnostavaksi linkiksi.

Viruksen lailla leviävän huijauslinkin kuvassa nähdään muhkearintainen nainen ja tekstissä väitetään, että linkin takaa löytyisi suorasta televisiolähetyksestä peräisin oleva nolo video. Klikkaamalla kohdesivulla olevaa videota käyttäjä tulee kuitenkin tietämättään levittäneeksi huijausta eteenpäin omalla Facebook-seinällään. Nyt kannattaa siis pitää klikkisormi erossa epäilyttävistä linkeistä.