Kauneussalonki varasti jättisummia supertähdiltä – yrittäjälle viiden vuoden vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sanonta kertoo, että tilaisuus tekee varkaan. Se piti paikkansa ainakin Beverly Hillsissä sijaitsevan kauneussalongin omistajan suhteen, sillä asiakkaina olleiden supertähtien rahat alkoivat kiinnostaa naista turhankin paljon. Nyt hän on saanut pitkän vankeustuomion.

Chez Gabriela Studio -kauneussalongin omistaja syyllistyi nimittäin törkeään luottokorttipetokseen kopioidessaan asiakkaina käyneiden julkkistähtien luottokorttien tiedot ja laskuttaen niiltä suuria summia tekaistuista toimenpiteistä. Yhteensä hän varasti tähdiltä satojatuhansia dollareita. Uhreja olivat muiden muassa Liv Tyler, Penelope Cruz, Anne Hathaway ja Jennifer Aniston. Pelkästään Tyleriltä laskutettiin viiden kuukauden aikana 214.000 dollaria ylimääräistä.

Maanantaina nainen sai oikeudessa viiden vuoden ehdollisen vankeustuomion, josta hän joutuu istumaan ensimmäiset yhdeksän kuukautta kotiarestissa. Vankeustuomion lisäksi hänet tuomittiin suorittamaan 3.000 tuntia yhdyskuntapalvelua. Luonnollisesti hän joutuu myös palauttamaan varastamansa rahat.