Selita Ebanksin pikkumekko ei peittänyt liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Selita Ebanks ei ainakaan vielä lukeudu maailman seuratuimpiin kaunottariin, mutta aika ajoin hänen tekemisiään seurataan myös viihdelehdissä. Erityisesti alusvaatemallina tunnetuksi tullut neitokainen on jälleen ikuistettu näyttäviin kuviin.

Nyt mallikaunotar on ihastuttanut olemuksellaan Larry Crowne -elokuvan ensi-iltajuhlissa Hollywoodissa. Hän oli pukeutunut juhliin pieneen violettiin cocktail-mekkoon, joka ei peittänyt ainakaan liikaa, sillä lyhyen mekon etumus oli varsin antava.

28-vuotias Selita Ebanks löydettiin malliksi ollessaan 17-vuotiaana hurvittelemassa Six Flags -huvipuistossa. Pian hän olikin jo arvostetun Elite-mallitoimiston listoilla, mutta läpimurtonsa Ebanks teki Sports Illustrated -lehden vuoden 2007 uimapukunumerossa. Julkkisten Diili-ohjelmassakin kisannut kaunotar on tähän mennessä toiminut muiden muassa Ralph Laurenin, Tommy Hilfigerin ja Levi’sin mallina. Hänen tunnetuin työnantajansa on ollut Victoria’s Secret.