Suomalaisten hurja Facebook-veto toteutuu – kumiveneellä Tallinnaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebook-yhteisöpalvelussa on tehty viime aikoina toinen toistaan erikoisempia lupauksia, ja tuoreessa muistissa on esimerkiksi Kaivuri-Jukka. Nyt samaan joukkoon on tulossa hurjapäinen kaveriporukka, joka soutaa Helsingistä Tallinnaan.

Keväällä suomalainen poikaporukka esitti Facebookissa lupauksen, jonka mukaan he soutavat kumiveneellä Helsingistä Tallinnaan, mikäli tempauksen ryhmä (liity mukaan tästä) saa yhteisöpalvelussa 25.000 jäsentä. Tavoite täyttyi ja nyt on aika lunastaa lupaus.

Staran saamien tietojen mukaan ryhmä lähtee soutamaan 4. kesäkuuta kahvila Carusellin rannasta noin kello 11 – 12 aikaan. Soutajat ovat Teemu Rinne ja Jussi Poikonen. Projektin puuhamies Rinne paljasti mistä idea sai alkunsa.

– Oltiin kavereiden kanssa Tallinnan risteilyllä ja heitettiin läppää että olisi hienoa soutaa sinne. Ilta kului siinä ja sit päätettiin, että voitaisiin tehdä tuollainen juttu. Kun tässä on ollut näitä maantiepoikia, niin me voitais tehdä se merellä, Teemu Rinne kertoi Staralle.